tisdag

okej , jag har inte bloggat på ganska länge , förlåt . inte för någon kollar för glömt säga till någon att jag har skaffat , dumma mig .

inte så mycket att säga men att jag var i sthlm ihelgen hos älskling med angä , måste bara säga Fyfan vad kul vi hade . Aldrig varit med om något roligare . Köpte lite nya kläder men shoppa faktiskt inte upp alla pengar . Nu håller jag tummarna för att jag snart får börja köra min kära moppe . Idag åkte jag moppe med lilla becka . Nu har jag inget mer att säga , godnatt jag skriver imorgon !


Heyblondie

onsdag

god kväll tittare !


Lollo var snäll och fixade min blogg , tusen tack :) men iaf , klarade provet så snart blir det moppe , yey ! och på fredag åker jag och angä till stockholm , yees ! näste onsdag får vi någon ny i klassen , mycket nyfiken som jag tror hela klassen är ! På tisdag så ska klassen ut och paddla kanot , yey .. not !
ganska trött just och pratar såklart med marcus i telefon , jag tror han hälsar , haha ironi .
asså jag är typ fett flumm , vet inte varför . nu ska jag fortsätta vara social mot marcus och kolla på simpsons , vill ni veta något mer , skriv till mig på bdb eller här :
bdb; bananshake



Heyblondie

tisdag

hej tittare !

Blev skola idag sedan till trafikskolan , måste ju någon gång i mitt liv klara moppekortet . Men iallafall , sen kom angä dit och vi åkte till kupolen en stund . Hon köpte skribblock och såg ut som värsta tönten , haha ! Vi träffade millie och hennes kusin emma . snart snart så åker jag till sthlm med angäsöt ! vi ska hem till marcus "min pojkvän" och bo där , på lördag blir det shopping . Om jag skriver imorgon får vi se men fortsätt läsa !


HeyBlondie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0