lördag

Hej allihopa!
Idag blev det såklart plugga , det ska bli så himla skönt med lov sen . Just nu sitter jag och pratar i telefon med marcus , sitter vid bdb och msn . Blev sen vara med amanda och vi skulle vara med mickis , men blev inte . Har inte så mycket om att skriva om idag förutom att mamma köpte ny jacka åt mig idag , som jag ska ha i romme sen när det blir skidor :) sen så ska jag kolla på julklappar när jag får tid denhär veckan . Har fortfarande inte köpt något åt älsklingen . Nu ska jag vara social och kolla på film . haha . Skriver mer imorgon .

heyblondie

fredag

godkväll!

Nu tar jag och skriver sent efter en såkallad mys kväll hos maral , blev kolla på idol och typ ja skratta som vanligt. Tråkig dag i skolan , hända inte så mycket . blev en snabbis hem till amanda och färgade hennes mammas hår , haha . jag satt bara där för det mesta. fick lyfta på rumpan när jag skulle fixa hennes hår för vi skulle göra slingor. Sen drog vi hem till mig , jag käka sen drog vi till skräddarbacken , så klart var bussen försenad typ 10 min sen skulle vi tydligen byta i stan om vi skulle vidare . Så då träffade vi kenny på stan för han skulle också med upp till maral . så vi satt oss på bussen efter typ 5 min för busschaffören kom aldrig. Vi drog upp och kollade på tv , flummade runt och massa saker . sen drog amanda hem och jag blev ensam men maral och kenny . Sen drog jag hem och nu sitter jag här efter en lång dag , btw så somnade jag hemma hos maral . haha . Läs imorgon , det kommer då också :)


Heyblondie

torsdag

Hej!
Kommit hem från en jobbig dag i skolan och liten snabbis på kupolen. Hände väl inte något speciellt i skolan, bara massa skratt och så bestämde vi oss för att baka en tårta åt löwgren , våran NOlärare , tror knappast det händer med våra tjejer i klassen . Skulle bara nog bli kaos , vi är nog i så smarta. Nåja , drog mig mot stan och så träffade jag maria , äntligen någon som skulle till kupolen . räddaren i nöden ! vill absolut inte gå själv på kupolen . haha . köpte iaf såndär egen grej att göra franskmanikyr . gick ju toppen .. blir att ta bort det och så får mamma vara bussig att fixa , jag är ju trots allt bortskämd :) nu har jag suttit och äntligen gjort klart våran HK uppgift . efter typ en timme av et stort frågetecken i pannan. Imorgon ska jag nog åka upp till skräddarbacken till maral & skratta som en galning som förra fredagen . Inte lite roligt vi hade . Ska se om Amanda också ska med upp . Nej nu ska jag ta mig nog att duscha en snabbis och fixa massa saker , sen säkert mer läxor efter en varm dusch . jaja . ni får ha de så bra , fortsätt läs för det kommer mer imorgon :)


Heyblondie

.

Vill bara säga tusen tack till louise som fixar min blogg , alltid lika snygg !
Vi får se om jag går till skolan imorgon , tror inte det . känner mig inte bättre . hör av er till min mobil via sms .
Föresten , jag vet inte vad jag ska göra . brunett eller blondin ?
Exmpel kommer där nere på bild :)


ups

Glömde berätta att igår vad det 1år&4månader jag och min pojk blev tillsammans .
gratta gärna :)



byebye
heyblondie

onsdag

hej läsare!

Kolla äntligen så skriver jag dagen efter woho! Idag blev det hemma att vara sjuk . Igår fick man feber och extremt förkyld , bättre än idag . bara ont i huvudet och förkyld. Men såklart måste man plugga lite idag , suck.
nå i helgen . vad ska man göra då ? Hoppas någon vill hitta på något då . men nu ska jag göra absolut ingenting .



byebye
Heyblondie

tisdag

godeftermiddag läsare .
Har inte skrivit på jätte länge . men nu ska jag bli riktigt seriös och skriva varje dag. Hoppas ni läser allt som händer i mitt extremt tråkiga liv. Just nu sitter vi i datasalen och håller på med SO . Och jag tror ingen  fattar något vi ska göra . usch , och så hatar alla läraren , haha. Nå .. idag ska jag sluta sent sen blir det föreställning med förra årets människor som var med i revy resan . Gash , jag saknar det jätte mycket . Och någon kväll ska jag rensa hela min garderob . någon som vill ha något ? bara säga till :) Nej nu ska jag sätta på mig bdb & kolla runt lite .



byebye
heyblondie


RSS 2.0